Måndag 27/8-18

Jag åt Venlaflaxine i 10 år då min bästa vän kliver i som privatläkare och jag har nu fått tillbaka benzo beroendet. Jag är lite orolig ang den biten men jag litar stenhårt på att min vän har rätt.

Jag känner mig dock i vägen vilket jag aldrig gjort innan. Men det är mest när han är sur.

Idag fick min älskade vän springa till subben men grym som han är så hann han.

Men benzon är min lilla oro. min största oro är min rygg idag. Jag hoppas jag kan ta mig upp ur soffan fast just nu vill jag ligga kvar. Dels för att det är varmt men också för att min vän ligger bredvid.

b356b455e6767217606f6832c2232db34068756320432740867.jpg

Jag känner inte saknaden lika starkt idag. HBO hjälper mig mer än jag förstår. Dör han dör jag. Ingen förstår min kärlek gällande honom. Jag hade varit för trasig utan honom. Alla borde ha en vän som honom, men HKO är min 😜

Yeeeeu pengar idag!!! Men att övertyga H att gå ner å köpa baguette verkar lönlöst. 🙄

Nu ska jag vila ryggen o tjata vidare.

Kärlek till er alla

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *